.Nyheter

Mer update av DaddyCool (2018-02-16 07:44:46)

En kort uppdatering angående svenska vinster
Det går bra för Sverige i OS i SydKorea, senast nu på morgonen har Frida Hansdotter tagit guld i slalom.
Bra går det även för vårat hemmalag Teamnorrland, torsdagens matcher gick som planerat. Laget "positive vibes" från Ungern kördes över som en ångvält med 16 - 4.
Det svenska laget MILLIONS blev lite svårare, som förutsågs, men till slut vann Teamnorrland med 16 - 12.
Så nu ligger Teamnorrland på en 5e plats i cupen, bra jobbat grabbar...

[ Kommentarer 0 ]

Update Teamnorrland av DaddyCool (2018-02-10 15:46:54)

Det går bra för CSGO Laget "TeamNorrland" i turneringen "EU CS:GO Open", i skrivande stund ligger laget på 18 plats av ca 500 lag.
Alla matcher de spelat har de hittills vunnit tämligen enkelt, precis vad som kan förväntas av veteranerna från K-LAN.
Deras Språkrör Jens Marklund säger: Ja det har gått bra. Vi har spelat 6 matcher och vunnit samtliga. Nästa match blir det svåraste motståndet hittills, svensklaget "MILLIONS", som ligger i ungefär samma rank som oss. Den spelas torsdag den 15e. Vi hoppas kunna vinna där också och sedan knipa top 5 av alla 491 lag.
Vidare lägger Jens till att om allt går som planerat ska de ställa upp i en LAN Turnering, mer om detta senare.
Over and out!

[ Kommentarer 0 ]

Teamnorrland av DaddyCool (2018-01-18 15:19:45)

THCCA har från starten 2002 alltid verkat för att stötta och hjälpa unga talanger inom E-Sport. Många är de killar och tjejer som vi lyft fram i LAN turneringar och spel i diverse online ligor. Mest populära spelet som vi sponsrat i har alltid Counter Strike varit och även om spelet fått konkurrens av spel som t.ex. Overwatch och League of legends, så är CS global offensive fortfarande mycket populärt.

Detta gäller det även det senaste gänget "Teamnorrland" som THCCA beslutat att sponsra. Språkrör för Teamnorrland är Jens Marklund som är en gammal bekant för många av oss som varit på bl.a. K-LAN i Kramfors. Detta gäller även för resten av killarna i gruppen, alla är kända sedan tidigare inom CS kretsar.
Jens berättar att de under en längre tid spelat tillsammans, med och mot varandra i den relativt nypublicerade ligan "Swedish pro League"faceit.com. Efter ett tag så växte tanken fram att sätta ihop ett nytt lag inför kommande ESEA-league som startar en ny säsong i början av 2018. Teamnorrland består av jetoma Jens Marklund, BlindeN Jens Norlin, Lunkzter Viktor Lundqvist, Puttzk Patrik Olofsson och Zerixtah David Lindholm. De kommer ifrån Kramfors, Sundsvall, Östersund och Gällivare och Jens tillägger att: "för oss var det självklart att kolla med THCCA för att få lite stöd i början".
Relationen till THCCA kommer ifrån att jetoma(tidigare claddjan) i många år spelat med ryssfemman som under 1.6 hade både csserver och ventriloserver sponsrad av THCCA. Flertalet K-LAN har det blivit genom åren och vi har alltid haft goda upplevelser av föreningen.
Nu väntar en del träning innan vi drar igång med ligan.
Vi på THCCA känner oss hedrade att kunna hjälpa "Teamnorrland" och vi önskar grabbarna lycka till i ligaspelet. Teamnorrland kommer att synas på våran server "CSGO1.thcca.com" där det mesta träningen kommer att äga rum, troligen några matcher också.

[ Kommentarer 2 ]

God Jul & Gottnytt år av DaddyCool (2017-12-28 13:08:57)

Bättre sent än aldrig så har vi på THCCA tänkt att önska alle en GOD JUL och ett Gott nytt År.
Detta år tar vi hjälp av en av vår tids mest beundrade och upplysta ledare, ingen annan än Mr Trump.
P.s hans sätt att hälsa på folk är bara så underbart


[ Kommentarer 0 ]

Jolt cola is back av DaddyCool (2017-12-08 19:19:29)

Det är märkligt hur en människa (i detta fall jag och troligen fler) kan koppla ihop sina sinnen till händelser i livet. Varje gång jag t.ex. känner smaken och lukten av "riktig" Julmust från Zeunerts, så vaknar minnen upp från jul när man var barn, märkligt.
Samma koppling har Jolt Cola till "Datahack" som man sa "back in the days" för LAN. Att konsumera litervis med Jolt Cola hörde till att spela på dator. Att drick Jolt på annan tid än när man lira dator på "hack" var lika otänkbart som att dricka Julmust i september. Sorgen var därför stor när Jolt Cola gick i konkurs år 2009, det fattades helt enkelt något när man var på LAN. År 2011 kom varumärket Jolt Cola tillbaka men tyvärr hade man ändrat på receptet så det smakade fel. Vid det laget trodde jag att loppet var kört och jag aldrig mer skulle få smaka en riktig jolt cola mer. Helt utan min vetskap lanserades märket Volt Cola år 2013, faktum är att jag för första gången såg en Volt burk häromdagen. Färgerna var rätt, stilen var samma som Jolt men burken hade en storlek som en energidryck, lite märklig skapelse. Dock var det något som ville att jag skulle testa smaken, kanske fanns det en chans att detta var rätt smak.
Efter några klunkar, gurgel i gomseglet och en munkänsla som skulle få Carl Jan att bli avundsjuk kan jag bara konstatera att "detta är Jolt smaken". På tre sekunder kom alla minnen tillbaka, helt plötsligt satt jag på reUnion i Ådalshallen. Nästa sekund var jag på Krangparty 9, vi lirade Quake, Counter-strike 1.1 och Unreal Tournament och livet var en fest. I efterhand av denna smakupplevelsen började jag kolla lite mer om historien om Jolt Cola´s öde och tydligen skall även namnet JOLT uppstått detta år med rätt smak. Jag har inte kunnat verifiera om det är riktigt men jag håller utkik efter dessa burkar för en testning. fast egentligen spelar det ingen roll nu när jag vet att VOLT är egentligen gamla JOLT COLA

[ Kommentarer 0 ]

Föregående            Nästa

.Direktlänkar

Webmail
Facebook

.Inloggning

Användarnamn:
Lösenord:


Registrera
Glömt lösenord?

.Senaste foruminlägg

Av sodan i Serverstatus, Serverfrågor.
Av sodan i Serverstatus, Serverfrågor.
Av DaddyCool i Serverstatus, Serverfrågor.
Av DaddyCool i Serverstatus, Serverfrågor.

Läs mer

.Servrar


Counter Strike GO

csgo1.thcca.com :27013
csgo2.thcca.com :27014

Left 4 Dead 2

l4d2.thcca.com :27016

Team Fortress 2

TF2 1.thcca.com :27015
TF2 2.thcca.com :27015

Läs mer

.Sponsorer

Byberg & Nordin
Game Reactor
Gerdins Group
Komplett.se
Kramfors kommun
NBV-Mittsverige
SVEROK

Läs mer

.Styrelse

DaddyCool - Ordförande
Bloodfrenzy - Kassör
EmmaNyberg - Sekreterare
Karazul - Ledamot
freeak - Ledamot
zenetuz - Ledamot

.Administratörer

DaddyCool
rAWTAZ
freeak

Läs mer