.Nyheter

Battlefild V uppskjutet av DaddyCool (2018-09-01 14:06:48)

Många är vi som sett fram emot att snöra på oss kängorna och uppleva det nya spel om andra världskriget som Battlefield V kommer att erbjuda. Det lanseringsdatum som gällt fram till nu var den 19 oktober, tyvärr har detta har nu blivit uppskjutet med en månad.
I ett blogginlägg förklarar Oskar Gabrielson från Dice hur studion efter de åsikter och kritik man mottagit efter de speltester som hållits nu väljer att vänta med lanseringen.
I blogginlägget nämns den generella spelupplevelsen den punkt Dice vill förbättra. Det rör sig om bland annat det tempo spelets matcher håller och hur väl andra soldater syns i spelet. Spelare som tar del i det öppna beta-testet som går av stapeln den 6 september kommer att märka av en del av ändringar Dice behöver den extra tiden på sig att göra.
Gabrielson nämner dock att Dice har fått positiv kritik för den nya fokusen på trupp-formationer, förbättrade system för hur spelarnas karaktärer rör sig samt den förbättrade hanteringen av spelets vapen. Bara det att det fortfarande finns några aspekter med Battlefield V som ännu inte är riktigt klara enligt Dice. Därför har nu lanseringsdatumet satts till den 20 november.

Level Cap ger sin syn på vad som hänt nedan..


[ Kommentarer 0 ]

Swedish Hero av DaddyCool (2018-08-08 18:37:17)

Du som spelar "Overwatch" kanske har använt en av de svenska karaktärerna (hero) som heter "Birgitte".
Det är ganska roligt att höra de utropen som kommer när man gör vissa rörelser och utfall. Det hörs tydligt att det är någon som verkligen talar ren svenska och inte bara försöker låta svensk.
Här är en liten film om vilken som gör rösten till Birgitte


[ Kommentarer 0 ]

BF-V mer info av DaddyCool (2018-05-24 21:51:31)

Så LevelCapgaming har tagit reda på lite mer info om Battlefield V och allt verkar lite mer optimistiskt nu, enligt honom. Det ser ut som det kommer bli ganska många nya förändring och LevelCap tycker det mesta är bra.
Se och hör vad han har att säga, förövrigt har jag förbeställt spelet nu....


[ Kommentarer 0 ]

Battlefield WW2 av DaddyCool (2018-05-24 19:38:22)

igår kl 22:00 presenterade Trevor Noha nya Battlefield V och som väntat blir nästa BF ett spel från andra världskriget (1939 - 1945). Presentationen var ett välregisserat event in i minsta detalj och superb reklam för DICE. Som tur var hade de hyrt in Trevor som värd för eventet och han gjorde ett proffsigt jobba med att tagga ned reklamen. Trailern vi fick se för nästa BF var tyvärr i mitt tycke helt värdelös, troligen den sämsta sedan starten 16 år sedan. det enda positiva med filmen var att vi fick se väldigt många Vapen och Fordon som kommer att användas. I övrigt var det bara skräp
Battlefield V kommer att släppas den 10 - 19 Oktober, dock kommer ingen kunna köpa sig bättre vapen med en Premium version utan allt måste låsas upp genom "skill".
Det finns mycket analysera men jag lämnar över detta till "LevelCapGaming" som alltid har ett skarpt öga.


[ Kommentarer 0 ]

Battlefield V av DaddyCool (2018-05-17 12:27:44)

Spelföretaget DICE är verkligen mästare att marknadsföra sig och sina spel. Det spel som det just nu kokar om är nästa upplaga av Spelet Battlefield.
Det har ett längre tag varit ett stort ämne hos BF gamers på nätet vad och vilken tids epok nästa spel kommer att bygga på.
Många tror att det blir en modern eller framtida version BF och andra gissar att det kommer bli ett rent World War 2 spel.
För en vecka sedan släpptes det en gåta i Battlefield 1 , första delen bestod av att öppna ett hemligt rum och i det rummet fanns diverse kryptiska meddelanden.
Meddelandet hänvisade sedan till en internetsida där det stod att den 23 Maj-2018 kommer nästa BF att presenteras.
Igår meddelade Trevor Noah som har "The Daily show" på "Comedy Central" att han ska leda presentationen av nya Battlefield.
Allt tyder på att nästa spel kommer att heta "Battlefield V" men ingen vet med säkerhet och inget har läckt ut om tidsepoken.
Frågar du mig så är jag nu tvärsäker på att det måste vara WW2, eftersom det finns många begrepp runt ordet Victory som är kopplat till WW2.

Hursom haver kolla in den eminente. "Level Cap Gaming" och hans funderingar.


[ Kommentarer 0 ]

Föregående            Nästa

.Direktlänkar

Webmail
Facebook

.Inloggning

Användarnamn:
Lösenord:


Registrera
Glömt lösenord?

.Senaste foruminlägg

Av sodan i Serverstatus, Serverfrågor.
Av sodan i Serverstatus, Serverfrågor.
Av DaddyCool i Serverstatus, Serverfrågor.
Av DaddyCool i Serverstatus, Serverfrågor.

Läs mer

.Servrar


Counter Strike GO

csgo1.thcca.com :27013
csgo2.thcca.com :27014

Left 4 Dead 2

l4d2.thcca.com :27016

Team Fortress 2

TF2 1.thcca.com :27015
TF2 2.thcca.com :27015

Läs mer

.Sponsorer

Byberg & Nordin
Game Reactor
Gerdins Group
Komplett.se
Kramfors kommun
NBV-Mittsverige
SVEROK

Läs mer

.Styrelse

DaddyCool - Ordförande
Bloodfrenzy - Kassör
EmmaNyberg - Sekreterare
zenetuz - Ledamot

.Administratörer

DaddyCool
rAWTAZ
freeak

Läs mer