.Nyheter

Semester och sommarlov av DaddyCool (2016-07-15 15:09:40)

Sommaren är här och som många säger den bästa tiden på året.
Många har semester eller sommarlov och man försöker bara maxa ut allt det goda under en ganska kort tid.
När jag var ung (eller yngre)och bodde hemma, så var det tabu att sitta inne när det var sol ute under sommarlovet. Speciellt min morsa var alltid på mig om att "Du måste gå ut och göra något". Att få själv avgöra om "man måste gå ut" eller inte är en av de bästa sakerna med att bli äldre, tycker jag. Dock är det så att jag för alltid kommer att ha dåligt samvete om jag sitter inne när det är fint väder ute, speciellt på sommaren.
Varför berättar jag nu detta?? jo jag haft mycket för mig inomhus denna sommaren, fast det varit hyfsat väder ute.
Jag har framför allt skruvat ihop en ny PC och testat den till max, (som alltid) hann även med att installera det nya Linuxsystemet kubuntu till min gamla laptop.
Som nu funkar skitbra med det nya smidigare OS, som är speciellt byggt för just gamla tröga laptops, testa själv om du har en trög sak med XP.
Nya spel har det naturligtvis blivit, det nya Hearts of Iron 4 har testats och testast och testast och testast, och det är nästa obegripligt fortfarande.

Andra intressant saker är att spelet Evolve från K2 har blivit "Free to play", och kallas numera "Evolve Stage 2" och laddas hem över steam för 0 kr.
Vi som var...hmmm låt oss säga naiva och trodde på spelet och betalade typ 600kr när det släpptes för lite ca 13 - 14månader sedan, kallas numera "Founders" och blir tilldelad lite prylar och märken m.m.
Är det bättre än tidigare eller är det samma kurragömma lek som tidigare?? nja grunden är nog samma, man har balanserat lite bättre.
Grafiken är mycket snygg och spelet har definitivt ett värde nu som gratis.
Egentligen väntar jag nu på en mod ( som jag hoppas kommer) som t.ex. Conquest i Battlefield 4, dela upp i två och slåss om att dominera spelplanen, ganska alldagligt men det skulle få mig att spela Evolve Stage 2 mer.

På tal om att jag snickrat ihop en ny PC, för alla överklocknings nördar och Benchmarks Freaks, kan jag berätta att senaste versionen 3D mark från Futuremark har släpps och denna gången så är det riktigt snyggt, förutom att testet fokuserar helt på DX11 och DX12 så heter den nya test filmen "Time Spy".
Ladda hem Demo på Steam (3DMark demo) och testa vad din burk går för, jag fick ihop 6950 poäng med det ligger jag hyfsat till
Skriv gärna in i kommentarer vad du fick på "Time Spy", om inte annat kan du njuta av filmen jag spela in...

Kommentarer

.Direktlänkar

Webmail
Facebook

.Inloggning

Användarnamn:
Lösenord:


Registrera
Glömt lösenord?

.Senaste foruminlägg

Av sodan i Serverstatus, Serverfrågor.
Av sodan i Serverstatus, Serverfrågor.
Av DaddyCool i Serverstatus, Serverfrågor.
Av DaddyCool i Serverstatus, Serverfrågor.

Läs mer

.Servrar


Counter Strike GO

csgo1.thcca.com :27013
csgo2.thcca.com :27014

Left 4 Dead 2

l4d2.thcca.com :27016

Team Fortress 2

TF2 1.thcca.com :27015
TF2 2.thcca.com :27015

Läs mer

.Sponsorer

Byberg & Nordin
Game Reactor
Gerdins Group
Komplett.se
Kramfors kommun
NBV-Mittsverige
SVEROK

Läs mer

.Styrelse

DaddyCool - Ordförande
Bloodfrenzy - Kassör
EmmaNyberg - Sekreterare
Karazul - Ledamot
freeak - Ledamot
zenetuz - Ledamot

.Administratörer

DaddyCool
rAWTAZ
freeak

Läs mer