.Nyheter

Spelsläpp hösten 2016 av DaddyCool (2016-10-19 15:14:16)

Hösten och mörkret är här och som vanligt går man lite ide.
Som spelnörd så passar det ganska, man får liksom mer tid att sitta vid datorn och samtidigt behöver man inte ha dåligt samvete om det är soligt ute.
Hösten är också av tradition en tid som det släpps nya titlar till Pc och konsol, allt för att de ska finnas tillgänglig på önskelistan till tomtefar.
Några intressanta exempel på spel som släpps är….
Sid Meiers Civilization (21 Oktober), The Elders Scrolls V Skyrim (26 Oktober), Titanfall 2 (28 Oktober), Call of Duty Infinity Warfare (4 November), Football Mager 2017 (4 November), Watch Dogs 2 (15 November).

Jag hade även personligen sett fram mot Squadron 42, som är singel player kampanjen på Star Citizen, men icke spelet är uppskjutet till början av 2017, troligen Mars, April…stor suck!!!…

Istället får jag koncentrera mig på Battlefield 1 som kom ut häromdagen (18 oktober), har bara spelat några timmar men tänkte ändå försöka mig på en kortare recension av spelet.
För de som inget vet om spelet så är det ett ”FPS” spel som baserar sig på första världs kriget och i övrigt upplägg, liknar väldigt mycket de övriga Battlefield spelen som kommit ut under åren.
Grafiken är väldigt snygg och baserar sig på det nya DX12, ingen större revolution, håller ungefär samma klass som förra Battlefield.
Är det värt att köpa? Ja det beror på vad man tycker om Battlefield serien, tycker man om upplägget med att köra stridsvagnar, flyga flygplan och även rida häst denna gång, (som förövrigt fungerar anmärkningsvärt smidigt) så är blir det ett glasklart jajamän.

Det som kan anses som en liten chansning av Svenska DICE är att spelet bygger på WW1 och det är möjligt att många blir avskräckt av det, men jag blir förvånad av hur avancerad tekniken var redan 1914 och hur mycket den utvecklades under kriget.
Ett exempel är den berömda Colt Model 1911, som just tillverkades till US Army 1911 och fortfarande används av armen i USA.

”C U on the Battlefields”

Kommentarer

.Direktlänkar

Webmail
Facebook

.Inloggning

Användarnamn:
Lösenord:


Registrera
Glömt lösenord?

.Senaste foruminlägg

Av sodan i Serverstatus, Serverfrågor.
Av sodan i Serverstatus, Serverfrågor.
Av DaddyCool i Serverstatus, Serverfrågor.
Av DaddyCool i Serverstatus, Serverfrågor.

Läs mer

.Servrar


Counter Strike GO

csgo1.thcca.com :27013
csgo2.thcca.com :27010

Left 4 Dead 2

l4d2.thcca.com :27016

Minecraft

mcraft.thcca.com :25565

Team Fortress 2

TF2 1.thcca.com :27015
TF2 2.thcca.com :27015

Ventrilo

vt1.thcca.com :4414

Läs mer

.Sponsorer

Byberg & Nordin
Game Reactor
Gerdins Group
Komplett.se
Kramfors kommun
NBV-Mittsverige
SVEROK

Läs mer

.Styrelse

DaddyCool - Ordförande
Bloodfrenzy - Kassör
EmmaNyberg - Sekreterare
ZerWaZ - Ledamot
zenetuz - Ledamot
Aiche - Suppleant

.Administratörer

DaddyCool
rAWTAZ
freeak

Läs mer