.Nyheter

They are Billons av DaddyCool (2017-12-05 19:46:56)

Vad får man om man tar Settlers 7 och blandar det med Left4dead2 ??? Man får ett spel som heter "They are Billons" (onödig fakta: Billons är samma som Miljarder på svenska ). Speltillverkaren "Numiantian Games" har producerat spelet och sedan en tid finns det tillgängligt som "BETA" på Steam.
Av en slump hittade jag en Youtube film om "They are Billons" som gjorde mig nyfiken på vad det kunde vara.
Efter att ha testat spelet under någon vecka så måste jag säga att det har en charm och energi som jag sällan hittar i nya spel.
Det klassiska uttrycket "Lätt att lära sig, svårt att bemästra" gäller verkligen för detta spel. I denna Beta Version finns bara ett läge och det är "survival", i korthet går det ut på att bygga upp ett samhälle med de resurser som finns tillgängligt och sedan överleva attacker från Zombie horder i 100 dagar.
Låter väl ganska basic och enkelt, jodu... jag har klarat min som längst i 61 dagar och dött 30 ggr. Man gör ofta ett enkelt skitmisstag och släpper in en j..vla zombie i samhället som naturligtvis biter en människa som i sin tur biter en annan som biter en annan och sedan har man en full epidemi innanför murarna. Lite frustrerande är det också (samtidigt smart) att ingen spelomgång är den andra lik. Varje gång du måste börja om från börja så genereras en helt ny slumpmässig karta. Det som gäller är att snabbt söka av området för att hitta bra trånga passager där det är enklare att försvara sig, medans man sakta bygger sitt samhälle bakom murarna.
Tycker du om spel som Settler, Red Alert, COH eller andra "Real time strategy games" (RTS) så är "They are Billons" en utmaning som kommer att hålla dig vaken många nätter

Kommentarer

.Direktlänkar

Webmail
Facebook

.Inloggning

Användarnamn:
Lösenord:


Registrera
Glömt lösenord?

.Senaste foruminlägg

Av sodan i Serverstatus, Serverfrågor.
Av sodan i Serverstatus, Serverfrågor.
Av DaddyCool i Serverstatus, Serverfrågor.
Av DaddyCool i Serverstatus, Serverfrågor.

Läs mer

.Servrar


Counter Strike GO

csgo1.thcca.com :27013
csgo2.thcca.com :27014

Left 4 Dead 2

l4d2.thcca.com :27016

Team Fortress 2

TF2 1.thcca.com :27015
TF2 2.thcca.com :27015

Läs mer

.Sponsorer

Byberg & Nordin
Game Reactor
Gerdins Group
Komplett.se
Kramfors kommun
NBV-Mittsverige
SVEROK

Läs mer

.Styrelse

DaddyCool - Ordförande
Bloodfrenzy - Kassör
EmmaNyberg - Sekreterare
Karazul - Ledamot
freeak - Ledamot
zenetuz - Ledamot

.Administratörer

DaddyCool
rAWTAZ
freeak

Läs mer