.Nyheter

Jolt cola is back av DaddyCool (2017-12-08 19:19:29)

Det är märkligt hur en människa (i detta fall jag och troligen fler) kan koppla ihop sina sinnen till händelser i livet. Varje gång jag t.ex. känner smaken och lukten av "riktig" Julmust från Zeunerts, så vaknar minnen upp från jul när man var barn, märkligt.
Samma koppling har Jolt Cola till "Datahack" som man sa "back in the days" för LAN. Att konsumera litervis med Jolt Cola hörde till att spela på dator. Att drick Jolt på annan tid än när man lira dator på "hack" var lika otänkbart som att dricka Julmust i september. Sorgen var därför stor när Jolt Cola gick i konkurs år 2009, det fattades helt enkelt något när man var på LAN. År 2011 kom varumärket Jolt Cola tillbaka men tyvärr hade man ändrat på receptet så det smakade fel. Vid det laget trodde jag att loppet var kört och jag aldrig mer skulle få smaka en riktig jolt cola mer. Helt utan min vetskap lanserades märket Volt Cola år 2013, faktum är att jag för första gången såg en Volt burk häromdagen. Färgerna var rätt, stilen var samma som Jolt men burken hade en storlek som en energidryck, lite märklig skapelse. Dock var det något som ville att jag skulle testa smaken, kanske fanns det en chans att detta var rätt smak.
Efter några klunkar, gurgel i gomseglet och en munkänsla som skulle få Carl Jan att bli avundsjuk kan jag bara konstatera att "detta är Jolt smaken". På tre sekunder kom alla minnen tillbaka, helt plötsligt satt jag på reUnion i Ådalshallen. Nästa sekund var jag på Krangparty 9, vi lirade Quake, Counter-strike 1.1 och Unreal Tournament och livet var en fest. I efterhand av denna smakupplevelsen började jag kolla lite mer om historien om Jolt Cola´s öde och tydligen skall även namnet JOLT uppstått detta år med rätt smak. Jag har inte kunnat verifiera om det är riktigt men jag håller utkik efter dessa burkar för en testning. fast egentligen spelar det ingen roll nu när jag vet att VOLT är egentligen gamla JOLT COLA

Kommentarer

.Direktlänkar

Webmail
Facebook

.Inloggning

Användarnamn:
Lösenord:


Registrera
Glömt lösenord?

.Senaste foruminlägg

Av sodan i Serverstatus, Serverfrågor.
Av sodan i Serverstatus, Serverfrågor.
Av DaddyCool i Serverstatus, Serverfrågor.
Av DaddyCool i Serverstatus, Serverfrågor.

Läs mer

.Servrar


Counter Strike GO

csgo1.thcca.com :27013
csgo2.thcca.com :27014

Left 4 Dead 2

l4d2.thcca.com :27016

Team Fortress 2

TF2 1.thcca.com :27015
TF2 2.thcca.com :27015

Läs mer

.Sponsorer

Byberg & Nordin
Game Reactor
Gerdins Group
Komplett.se
Kramfors kommun
NBV-Mittsverige
SVEROK

Läs mer

.Styrelse

DaddyCool - Ordförande
Bloodfrenzy - Kassör
EmmaNyberg - Sekreterare
Karazul - Ledamot
freeak - Ledamot
zenetuz - Ledamot

.Administratörer

DaddyCool
rAWTAZ
freeak

Läs mer