.Nyheter

Teamnorrland av DaddyCool (2018-01-18 15:19:45)

THCCA har från starten 2002 alltid verkat för att stötta och hjälpa unga talanger inom E-Sport. Många är de killar och tjejer som vi lyft fram i LAN turneringar och spel i diverse online ligor. Mest populära spelet som vi sponsrat i har alltid Counter Strike varit och även om spelet fått konkurrens av spel som t.ex. Overwatch och League of legends, så är CS global offensive fortfarande mycket populärt.

Detta gäller det även det senaste gänget "Teamnorrland" som THCCA beslutat att sponsra. Språkrör för Teamnorrland är Jens Marklund som är en gammal bekant för många av oss som varit på bl.a. K-LAN i Kramfors. Detta gäller även för resten av killarna i gruppen, alla är kända sedan tidigare inom CS kretsar.
Jens berättar att de under en längre tid spelat tillsammans, med och mot varandra i den relativt nypublicerade ligan "Swedish pro League"faceit.com. Efter ett tag så växte tanken fram att sätta ihop ett nytt lag inför kommande ESEA-league som startar en ny säsong i början av 2018. Teamnorrland består av jetoma Jens Marklund, BlindeN Jens Norlin, Lunkzter Viktor Lundqvist, Puttzk Patrik Olofsson och Zerixtah David Lindholm. De kommer ifrån Kramfors, Sundsvall, Östersund och Gällivare och Jens tillägger att: "för oss var det självklart att kolla med THCCA för att få lite stöd i början".
Relationen till THCCA kommer ifrån att jetoma(tidigare claddjan) i många år spelat med ryssfemman som under 1.6 hade både csserver och ventriloserver sponsrad av THCCA. Flertalet K-LAN har det blivit genom åren och vi har alltid haft goda upplevelser av föreningen.
Nu väntar en del träning innan vi drar igång med ligan.
Vi på THCCA känner oss hedrade att kunna hjälpa "Teamnorrland" och vi önskar grabbarna lycka till i ligaspelet. Teamnorrland kommer att synas på våran server "CSGO1.thcca.com" där det mesta träningen kommer att äga rum, troligen några matcher också.

Kommentarer

Bra gubben! javascript:emoticon('')
Av sodan (20:07:03 2018-01-24)

Kanske är dags att göra en "comeback" för Pekegang ?
Av DaddyCool (08:36:36 2018-01-30)

.Direktlänkar

Webmail
Facebook

.Inloggning

Användarnamn:
Lösenord:


Registrera
Glömt lösenord?

.Senaste foruminlägg

Av sodan i Serverstatus, Serverfrågor.
Av sodan i Serverstatus, Serverfrågor.
Av DaddyCool i Serverstatus, Serverfrågor.
Av DaddyCool i Serverstatus, Serverfrågor.

Läs mer

.Servrar


Counter Strike GO

csgo1.thcca.com :27013
csgo2.thcca.com :27014

Left 4 Dead 2

l4d2.thcca.com :27016

Team Fortress 2

TF2 1.thcca.com :27015
TF2 2.thcca.com :27015

Läs mer

.Sponsorer

Byberg & Nordin
Game Reactor
Gerdins Group
Komplett.se
Kramfors kommun
NBV-Mittsverige
SVEROK

Läs mer

.Styrelse

DaddyCool - Ordförande
Bloodfrenzy - Kassör
EmmaNyberg - Sekreterare
Karazul - Ledamot
freeak - Ledamot
zenetuz - Ledamot

.Administratörer

DaddyCool
rAWTAZ
freeak

Läs mer